Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2007, 02:06 AM   #2 (permalink)
Crayz_Burcu
Genel Kurmay Başkanı

Crayz_Burcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 1535 Crayz_Burcu has a reputation beyond reputeCrayz_Burcu has a reputation beyond reputeCrayz_Burcu has a reputation beyond reputeCrayz_Burcu has a reputation beyond reputeCrayz_Burcu has a reputation beyond reputeCrayz_Burcu has a reputation beyond reputeCrayz_Burcu has a reputation beyond reputeCrayz_Burcu has a reputation beyond reputeCrayz_Burcu has a reputation beyond reputeCrayz_Burcu has a reputation beyond reputeCrayz_Burcu has a reputation beyond repute

Alıntı:
ÇAĞRI´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ne zaman evleneceksin?
- sen ne zaman iyi bi koca bulursan!

-ne zaman evleneceksin?
-ben kimseyle evlenmem, onlar benle evlensin.

- ne zaman evleneceksin?
- zaman zaman..

- evladım ne zaman evleneceksin? yok mu biri?
- anne hayattan sıkılmadım daha

- ne zaman evleneceksin?
- bakarız bi ara.

- ...

- ne zaman evleneceksin?
- canım ne zaman isterse.
valla işte benim verdiğim cevaplardan bazıları hem anlıyamıyom yaa bu anneler neden bu kadar evlendirme meraklısı helede benim annem ooyy kurban olurum geçenlerde benim bir arkadaşım evlendi annem resmen kıskanıp ağladıyaa varmı böle bişey abi kadın tanıdıklarının kızlarından biri evlense hemen başlıyo sen evlenme daha kimi bekliyon anlamadım ki millet birkaçyıl sonra evde kalmış dicek diyo ama ben valada billada evde hiç kalmıyom hep geziyoooomm :twisted:üzgünüm anişkom sen daha bir 10 yıl daha beklicen ben önümüzdeki bir 10 yıl daha evlenmeyi düşünmüyoooooommm:clapping::crazy:

emeğine sağlık abi
Crayz_Burcu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla