Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-10-2007, 07:19 PM   #4 (permalink)
Crayz_Burcu
Genel Kurmay Başkanı

Crayz_Burcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 1535 Crayz_Burcu has a reputation beyond reputeCrayz_Burcu has a reputation beyond reputeCrayz_Burcu has a reputation beyond reputeCrayz_Burcu has a reputation beyond reputeCrayz_Burcu has a reputation beyond reputeCrayz_Burcu has a reputation beyond reputeCrayz_Burcu has a reputation beyond reputeCrayz_Burcu has a reputation beyond reputeCrayz_Burcu has a reputation beyond reputeCrayz_Burcu has a reputation beyond reputeCrayz_Burcu has a reputation beyond repute

anlamıyorum ya şu para dediğiniz neki?tamam hayatımız için en gerekli şeydir kabul ediyorum bunu para bir gereçtir gereklidir yaşam için ama herşeyde para deyildir ki para elimizin kiridir deriz ama bazılarımız paranın elimizin kiri olduğunu unutup paranın kiri oluruz para bu gün var yarın yok yada bu gün yok yarın olabilecek birşeydir herşey para deyildir para sadece insanoğlu için manevi bir güçdür bunu böyle güç gibi görenlerde yine biz paraya köle olan insanlarızdır para kendi başına bir hiçdir hiiiiiçç...

beni para için sattı dediğin o kızarkadaşın seni deyil asıl kendini satmış o yüzden boşver düşünmeye hatırlamayı bırak onu ağzına almaya bile değmez

PARAYLA SAADET OLMAAAAAAZZZ
Crayz_Burcu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla